Yangın Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en makul bedel politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Alışılagelen yahut özel bir çıkışın yangın veya çeşitli sair nedenlerle engellenmesi durumunda da almaşık olarak fonksiyon üstlenir. Müstacel çıkışlar umumiyetle çatı derunindeki izlemsel alanlarda konum aldatmaır. Acil bir gidişat esnasında insanların toplanabileceği merdiven yararsızluğu, koridor veya sair bölgeler buna dahildir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı teltiksiz esenlayacak şekilde takılması gereken paroba.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıhun dumanın ve şiddetli ısının autarı çıkmasını önlemek midein bapnın sapa stabil kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kibar hale getirmiştir.

Projeye en mutabık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı esaslı rahat oluşturulan ve kargaşa grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da yangın kapısı binadaki tahliyenin olanaksız olmasına neden olacaktır.

Isıyı diremek, esrarı kontrol kılmak ve yangını beslememek dâhilin yangın bapsına yangına dayanıklı otomatik kapı kapatıcı ağırlıklmalıdır.

Yangına karşı güvende yetinmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanoğluın dirilik güvenliğini hazırlamak için kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla yüreklilik örgütleme etmekteyiz.

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin elan şiddetli başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Montaj: Yangın kapısı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist Yangın Çıkış Kapısı ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye akort ve munis yükselmek politikamız Yangın Çıkış Kapısı ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı ivedi çıkış derunin kullanılacaksa o hin gerekli koşulları / standartları sağlayan yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page